O nama

Prodajno-servisni centar Tehnoservis osnovan je 1993. godine u Sisku kao servis vatrogasnih aparata, te smo od tada proširivali svoje djelatnosti sa servisa i prodaje vatrogasne opreme do zastupanja renomiranih svjetskih proizvodača vatrogasne opreme, servisa vatrogasnih vozila, pumpi, ispitivanja protupožarnih instalacija itd.

Zaštita od požara razlog je postojanja naše tvrtke. Naš je cilj konstantno zadovoljavanje potreba tržišta vatrogasne opreme za efikasnim, pouzdanim i prikladnim rješenjima. Naši kupci su brojne tvrtke i vatrogasne postrojbe, profesionalne i dobrovoljne od Slavonije do Dalmacije, te sa svima imamo dugogodišnju uspješnu poslovnu suradnju.

Kvaliteta je ključ našeg poslovanja. To nas obvezuje da posebno pomno odabiremo proizvode koje ćemo ponuditi, te da svaki servis bude odraden pažljivo i profesionalno.

Naša vizija – budućnost kojoj težimo je potvrda naših klijenata da smo njihov najbolji partner, zadovoljstvo naših zaposlenika i njihov osobni doprinos, te prepoznavanje Tehnoservisa kao tvrtke vrijedne poštovanja, što je rezultat našeg odgovornog ponašanja.